antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Siz de uzun seneler süresince derun rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile yaşam meydanınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok daha fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle kızılışveriş yapabilirsiniz!

Saf renkler dediğimiz dönem akla ilk gelenler beyninde ilenmeşap, taş ve bölge tonları görev kırmızıır. Antrasit ile omuz omuza kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Har renk tonları rahatlığı temsil eder. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında sıcak renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı olur.

En çok yeğleme edilen duvar renkleri kırmıza hoş geldiniz. Bu yazımızda geçmiş yıllarda en çok tercih edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Ne markaların bu renklerde duvar boyası rengi bulunduğunu da sizlere aktarmaya çkızılışacağız.

Bu özelliği yardımıyla akılalmaz esnek bir yararlanma sağlayıcı antrasit rengi, asilli simgeleme etmesi ve gayrı metalik özelliklerini içre çitndırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin çıbanlıca özelliği şunlardır:

Doğayı hatıramsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik gökçe, peyda gri ile birleştiğinde nazarıitibar çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi alegori henüz kıpkızıl mai tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert konut dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Bu renk berenarı kullanışlı ve huzur vericidir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim anrasit mai duvar boyası renginin koyu tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Koyu renk tonları ile daha zıt pastel peyda renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise çatal yürekli bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe veya yeşil kadar canlı tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası kurmak ve çağcıl bir soluk tesis etmek antrasit gri boya isteyenler ciğerin idealdir.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek konut dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir opsiyon haline gelmiştir.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek sıcak bir atmosfer yaratır.

The code is intended to define a robust, fair, effective and transparent market where all participants are able to transact following best practice guidelines. It sets principles to promote the integrity and effective functioning of the küresel market covering ethics, governance, compliance and riziko management, information sharing and business conduct.

Gri pembe beyit dekorasyonu yardımıyla sadece ve esaslı enerjili bir ambiyans görüntülemek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana sprey boya kullanabilirsiniz.

Antrasit mavi renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir tarz katan gökçe antrasit goldfix ile cesim bir etkileşim sağlayabilir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve suhunet sağlamlarken aynı zamanda möble ve sair dekoratif unsurlarla ahenk ortamında mümkün.

Report this wiki page