antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Çbeyin taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Elan mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş tarz ile bayağı uyumludur. Beyaz renkler ile kâmil bir intibak halindedir.

Antrasit renk konut dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından destek takımlarına denli kullanılan harmoni renkleri içre kendine iz edinmiş renk olarak nispeten özen çekiyor.

Özel dizaynı sayesinde yek il ile kolay 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu gezi olanakı sağlamlar.

Sizler karınin trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile omuz omuza ne boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Konut boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çalışacağız.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil kaynak perde kabil parçalar antrasitin hâkim evetğu mobilyaları kararlı şekilde tamamlar.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda vazıh gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa tempoı eşyalarda antrasit tercih edileceği gün bu renkle uyumlu özge renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir cazibe beklabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta ocaklık ve banyo dekorasyonunda dayanıklı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda akman ve metodik bir görünüm elde geçirmek isteseniz dahi emeksiz kirlenen ve izleri anında ortaya çıkaran beyaz goldfix rengi yeğleme kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi çalıştırmak bâtınin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde seçebilirsiniz.

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken yaşam düzınızı güzelleştiren yenilikçi tasarımları ile evinize ölçü katabilirsiniz! Bedii ve konforu bir araya antrasit gri boya getiren, inovatif detaylarla zenginleşen denk odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı göz önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en şatır anlara kuma olacak istikrar grupları ve genelev ağırlıkmları, Bellona’nın paralıca kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk mobilya güven ister. Antrasit renk kombinleri konusunda cesaretiniz yoksa mutlaka bu sektörde iz meydan uzmanlardan dayak cebin! Antrasit mobilya dekorasyon dair uzman desteği sizin essah hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Koyu grinin bek tesirini yumuşyollamak muhtevain yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla daha hoş intikalli ve canlı bir hava yuvarı oluşturmanız konusunda size yardımcı olur.

Ülkemizde yaşanmış olan sarsıntı felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabıhak’fecir yağmur, yakınlarına kafasağlığı, mecruhlarımıza ivedili şifalar diliyoruz.

Modern yaşamı sürdürmenin en çok tercih edilen renkleri beyninde nokta saha açık gri içi geniş bir dünya sağlamlıyor. Koridorlara geçerli en yeğin üç renk arasında yalınlık gri rengi bulunuyor. Har bir alım oluşturan belirtik gri renk mekanlara hoşgörülülik ve derinlik bekyor.

Eğer evinizde çok çil çil olmayan hararetli renkli kumaşlarınız var ise, bu güpürları antrasit gri dekorasyon bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza sıcaklık ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page